Over ons

Onafhankelijke informatie

Leefomgeving, duurzaamheid en openbare ruimte zijn een brede begrippen. Zo breed, dat het handig is om snel onafhankelijke informatie en uitleg te kunnen vinden over allerlei onderwerpen. Met dat doel is deze website opgezet.

Publicspaceinfo ondersteunt de Stichting HoPe.

Redactie en onafhankelijk

De inhoudelijke informatie op deze website wordt opgesteld door een redactie. De redactie heeft een gedegen ervaring met leefomgeving openbare ruimte. De redactie werkt aan goed toegankelijke informatie die zo actueel mogelijk is. Tevens zorgt de redactie er voor dat de informatie onafhankelijk is. Lees alles in onze voorwaarden.

Omdat leefomgeving, duurzaamheid en openbare ruimte overal zijn, wil de redactie dat de informatie makkelijk en voor iedereen beschikbaar is. Daarom is er gekozen voor een website die gratis te gebruiken is en zonder beperkingen toegankelijk is.

De redactie is er van overtuigd dat goede en onafhankelijke informatie veel bezoekers zal trekken.  Als er veel bezoekers naar de site komen, is dit interessant om te adverteren. De adverteerders betalen de kosten voor het in stand houden van de website. Als informatie niet meer onafhankelijk is, dan verliest de website haar waarde. Daarom wil de redactie dit te allen tijde voorkomen.

Voortdurend werken en verbeteren

Het werkveld is voortdurend in beweging. De redactie actualiseert en verbetert voortdurend de artikelen. Ook worden er nieuwe artikelen toegevoegd. Indien u een onduidelijkheid, onjuistheid of onvolledigheid in de site opmerkt, laat het dan weten via 'contact'.

Dat geldt ook als u suggesties heeft voor nieuwe artikelen. Als er voldoende belangstelling voor is, zullen we het artikel met plezier uitwerken en plaatsen. Ook horen we graag van u als u een bijdragen wilt leveren aan een bestaand artikel of een nieuw artikel wilt schrijven.

Omgang met bezoekersinformatie

Publicspaceinfo.nl vraagt u níet om u te registeren. Wat we bijhouden is het aantal bezoekers, niet wíe ons bezoeken. We sturen géén e-mails naar aanleiding van uw bezoek en u ontvangt van ons géén reclame en we werken niet met cookies. We sturen geen informatie zoals IP-adressen door naar wie dan ook.

Ook ontvangt u geen nieuwsbrief of andere informatie. Wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter of via LinkedIn. U krijgt van ons alleen goede info, zo goed als mogelijk is, gewoon gratis en zonder gedoe en op het moment dat ú dat wilt.En zo verwoorden we dat:

https://www.youtube.com/watch?v=piM60EsIF5k&feature=youtu